Zalando rabattkod

Zalando rabattkod: ”Ingen kod behövs”
Få 10 % rabatt på ditt första köp på Zalando.com

Zalando rabattkod

Använd Zalando rabattkod och få 10 % rabatt på ditt första köp på Zalando.

Så här får du rabatten:

  1. Steg 1: Lägg din order som vanligt tills du får meddelandet ”Har du en rabattkod?” Skriv då in din Zalando rabattkod om du har en.
  2. Steg 2: Tryck på ”Lös in kupong”
  3. Steg 3: Du kommer nu att kunna se den inlösta rabattkoden och ett reducerat pris på ditt köp.

(Om, du av någon anledning, önskar att ta bort rabattkoden och betala mer för produkten, tryck då på krysset mellan rabattkoden och det reducerade priset).

Zalando bonuskod

Zalando rabattkoder villkor och förhållanden:

Vi ser Zalando som en av de mest betrodda återförsäljarna online och de är bland de bästa när det gäller budget varumärken. Zalando har även riktlinjer när det gäller rabattkoder. Trots att villkoren på Zalando är bra, så behöver du fortfarande känna till några av de viktigaste riktlinjerna. Det finns två villkor som är viktiga att veta om när du använder en Zalando rabattkod:

Endast en Zalando kod per order: Det är inte möjligt att använda fler än en Zalando rabattkod per beställning.

Endast en kod per kund: Det är inte tillåtet att använda fler än en Zalando rabattkod per kund.

Zalando recension

Varför vi ”älskar” Zalando?

  • Vi litar på dem. Bakom Zalando står några av de ledande modekedjorna och experter på handel online från Tyskland och Danmark.
  • Gratis standard frakt på alla beställningar.
  • Bra returvillkor. Det är inte alltid lätt att handla på nätet och återförsäljarna online måste ha bra villkor för returnering.  Zalando har just detta. Zalando har en 100-dagars returpolicy för produkter som inte har använts.
  • Bra priser. Priserna är bra, och det är ofta enkelt att spara pengar på Zalando när du väljer deras produkter.
  • Ett brett utbud av produkter. Zalando har 1 500 varumärken och fler än 150 000 artiklar på sin hemsida.

Varför vi ”tycker om” Zalando

  • Det saknas high-end märken. Om du vill ha high-end märken som Gucci och Prada, får du besöka Yoox istället, men för oss som inte har den typen av pengar, passar Zalando bra.
  • Inga galna reor. Vissa återförsäljare online har galna reor. Zalando har bra reor men det är inte galna reor där man får upp till 80 % -rabatt.

Om Zalando

Zalando grundades år 2008 i Berlin, Tyskland, och har fler än 10 000 anställda. Zalando finns i 15 länder och väntas expandera ytterligare. Zalando är noterat på Frankfurtbörsen. Nyligen köpte den danska super-entreprenören och ägaren till det gigantiska Bestseller Corporation (modekläder till överkomliga priser), en relativt stor andel av Zalando, och förde ytterligare finansiering och kunskap till företaget.

Idag kan du handla på Zalando från följande länder: Tyskland, Österrike, Storbritannien, Schweiz, Italien, Spanien, Frankrike, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Danmark, Finland, Sverige, Norge och Polen.