Supersaver rabattkod

Supersaver rabattkod = Ingen kod behövs

Supersaver Rabattkod

Supersaver är en av de största resesajterna online. Man behöver INTE använda en Supersaver rabattkod för att få tillgång till alla de erbjudanden som Supersaver erbjuder sina besökare. Använd en av länkarna på denna hemsida och få tillgång till en värld full av bra erbjudanden med Supersaver.

Vad är Supersaver?

Med Supersaver, kan du hitta billiga flyg och hotell till rimliga priser, tack vare att Supersaver samarbetar med över 650 olika flygbolag från hela världen.

Hur fungerar Supersaver?

Precis som andra hemsidor som hjälper dig att hitta och jämföra flyg- och hotellpriser från olika resesajter, så hittar och jämför Supersaver de bästa erbjudandena som finns.

Allt du behöver göra för att få tillgång till alla alternativ med de billigaste flygbiljetterna och hotellen, är att:

  1. Steg 1) Välj ett startdatum och returdatum för resan, och ange din avreseort och din destination i sökfältet.
  2. Steg 2) Tryck på ”Sök flyg”.
  3. Steg 3) Välj förslaget som passar dig bäst.
  4. Steg 4) Supersaver skickar dig till det bästa flygbolaget eller den bästa resesajten, och du kan göra ditt köp.

Supersavertravel

Varför Supersaver?

Först och främst, så erbjuder Supersaver en översikt över vilka resealternativ som finns på ett specifikt datum, vilket ger dig en överblick över vilka valmöjligheter som finns. Supersaver försöker dessutom att hjälpa dig att spara pengar. Supersaver söker bland fler än 3 500 flyg över hela världen och hjälper dig att hitta ett hotellrum bland fler än 240 000 hotell över hela världen.

Supersaver är även medlem av IATA och andra reseorganisationer som Svenska Resegruppen, Rejsegarantifonden och OY SRG Finland AB, som hjälper till med reseförsäkring och kompenserar kunder om flyget av någon anledning skulle bli inställt.

Vad erbjuder Supersaver utöver flygbiljetter?

Supersaver har alltid haft flyg som utgångspunkt, men de senaste åren, har även hotellbokningar och biluthyrning lagts till i Supersavers utbud.

Har Supersaver några dolda avgifter?

Med Supersaver tillkommer det inga extra bokningsavgifter. Detta beror på det faktum att du inte bokar din biljett med Supersaver. Supersaver hjälper dig att få en översikt av de valmöjligheter som du har, men den faktiska biljetten köper du direkt från flygbolaget eller resebyrån – därför tillkommer det ingen extra avgift.

I vilka länder finns Supersaver?

Supersaver finns i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Ryssland och Nederländerna.

Vem äger Supersaver?

Supersaver är en del av det svenska ETRAVEL Corporation, som årligen skickar fler än 300 000 resenärer utomlands. Supersaver är i samma nivå som andra stora resesajter, såsom Seat24 Travel AB.