EZTrader bonuskod

eztrader

EZTrader är en av de mest kända varumärkena i mäklar världen inom binära optioner. I Storbritannien är EZTrader mest känd för sin senaste partnerskaps affär med Bayer Leverkusen i Bundesliga. EZTrader erbjuder 10% extra bonus ovanpå alla andra bonusar som erbjuds av EZTrader när du använder EZTrader bonuskod:

“Binaryoptionsmax”

Öppna konto

Om du vill ta emot den extra bonusen som EZTrader bonuskod berättigar dig till, måste du skriva EZTrader bonuskod ”Binaryoptionsmax” i bonusfältet när du registrerar dig med EZTrader plattform. Du hittar bonusregister fältet på samma sida som du skriver ditt namn och adress när du registrerar dig. Din EZTrader bonuskods kampanjkod är ”Binaryoptionsmax”, koden är endast tillgänglig till första-gången insättare som inte har registrerats med EZTrader inför besöket.

Kom ihåg att binära optioner handel är en högrisk produkt som bör hanteras varsamt. Kom ihåg att börja med att investera en relativt liten mängd, och lär känna investeringsformen för att sedan öka insatserna. Om du har svårt att kontrollera ditt spelande på optioner, söka hjälp.

EZTrader exklusiv bonus

När du öppnar ett EZTrader konto kommer du förmodligen att erbjudas allt mellan 20% och 30% för första-gången insättningsbonus beroende på hur stor en första insättning du väljer att placera. När du använder EZTraders exklusiva första-gången insättningsbonus ”Binaryoptionsmax” promo kod, kommer du vara berättigad att erhålla ytterligare 10% bonus på din första insättning.

Öppna konto

Om EZTrader

EZTrader har funnits sedan 2008. Binära optioner mäklaren ligger i Cypern och ägs av Win Gaming Media Inc. (WGM), som är registrerat och reglerat av CySEC i Cypern under licensnummer # 213/13. I Storbritannien är företaget WGM registrerat hos Finansinspektionen Conduct Authority (FCA) under licensnummer # 338.941.

Du kan välja mellan handel omkring 120 tillgångar på EZTrader inklusive valutor, aktier, index och råvaror.

EZTrader är känd på nätet för sina relativt höga pengar (utbetalning) procentsats, som kan vara upp till 95% beroende på investeringsobjektet. Dock är det viktigt att understryka att utbetalningen i de flesta fall är lägre än 95%, vilket beror på det faktum att utbetalningen beror på objektet som du spelar om (precis som vadslagning med en bookmaker). Den vanligaste återbetalningen till investerare är mellan 65 och 95%, beroende på vad de spelar om.

eztrader trader

EZTrader bonus satsningskrav och villkor

När du får din bonus på EZTrader, finns det en satsningskrav som måste uppfyllas innan du kan ta både vinster och bonus. (Normalt kan du välja det deponerade beloppet och vinster när som helst, men för att ta ut bonusen finns en efterfrågan på en viss aktivitet/vadslagning.) Satsningskravs strukturen är bekant från kasino bonusarna och bookies som har samma regler. För att ta ut dina EZTrader bonusar, är satsningskravet att du måste satsa din bonus 25 gånger. Om du väljer att ta ut din insättning (om du inte har förlorat pengar på investeringar före insättning) innan du har uppfyllt satsnings efterfrågan kommer din bonus att tas bort från ditt konto och anses förlorad.

Läs mer om satsningskrav på EZTraders hemsida, under ”Villkor” och ”Bonusvillkor”. Det är en bra idé att läsa villkoren innan insättning för att se till att du förstår dem innan handel. Det kan finnas en begränsad tid för att uppfylla bonusen satsningskrav, eller andra saker som är nödvändiga att känna till innan du registrerar dig eller innan deponering.

EZTrader minimala insättning och minimal handel

När du öppnar ett konto hos EZTrader, måste du göra en minsta insättning på 200 $. När du spelar om en valuta, aktiemarknad, är den minsta handelsbeloppet 25 $ och maximala handels belopp per handel är 2500 $.

Öppna konto

EZTrader support

EZTraders hemsida finns på tyska, engelska, franska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, holländska, kinesiska och turkiska och EZTrader erbjuder även hjälp på engelska, italienska, franska, tyska, spanska, holländska och portugisiska. (Se under ”Innehåll” och ”telefonnummer”.)

EZTrader mobilhandelsapplikation

Om du äger en smartphone, har du möjlighet att handla när och var du vill. Som några av de andra mäklare för binära optioner erbjuder EZTrader en mobil lösning som gör det möjligt för dig att handla även när du inte är framför din dator. Du kan få din EZTrader app gratis på din iPad och iPhone via Appstore eller Android-telefon via Google Play.

Kontakta EZtrader

  • Email: support@eztrader.com
  • Företaget bakom EZTrader: Win Gaming Media Inc. (WGM) Adress: 48 Themistokli Dervi Avenue, Nicosia 1066, Cyprus Telefon:
  • England +44 (0)203 608 1951
  • Italien +39 (0) 24 032 6012
  • Frankrike 080 508 0410
  • Tyskland 0800 723 7958
  • Spanien +34 (0) 931 845 562
  • Portugal +55 (0) 113 958 7988
  • Nederländerna +31 (0)108 080 700

Öppna konto