eToro bonuskod

etoro

Toro är världens ledande sociala investeringsnätverk och sociala CFD handelsplattform online, och den handelsplattform som många traders runt om i världen föredrar. Många oerfarna traders kan lära sig mycket från eToro eftersom möjligheten att ”följa” mer erfarna traders som har ett imponerande tradingsfacit, och utföra affärer samtidigt som de bästa på plattformen finns. Erfarna traders, å andra sidan, använder eToro eftersom de erhåller en ”förslagsbetalning” som är baserad på hur många av ”följarna” som kopierar deras affärer.

För att behålla kunders engagemang, så erbjuder eToro regelbundna bonuserbjudanden och kampanjerbjudanden för både nya och erfarna klienter.

Öppna konto

eToro bonuskod 2017:

InsättningBonusErbjudandekod
$400 – $999.9910%Topbonus
$1,000 – $4,999.9915%Topbonus
$5,000 – $20,00020%Topbonus

Sedan eToro etablerades 2007, har företaget vuxit till att bli en av marknadens största websidor för online trading. Förutom detta, så är eToro det största sociala handelsnätverket, och definierar i princip marknaden idag. En nyckelfunktion av eToros framgång är Copy Trader eller Open Book-konceptet, vilket tillåter traders att kopiera andra traders som har en erkänd framgång att tjäna pengar på trading, och på så sätt automatiskt utföra affärer på marknaden samtidigt som den trader som valts att kopieras.

eToro regleras av Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien (nummer 583263).

Fördelar för nya traders: Kopiera de bästa traders handel.

Med OpenBook/WebTrader-konceptet är det enkelt för nya traders att utföra handel på marknaden och handla som ett proffs, vilket erbjuder en rättvis chans även för nybörjare att tjäna pengar med trading. För ”professionella traders”, å andra sidan, är fördelen med att ha många som kopierar hans/hennes handel kontanter och förminskade spreads; eller om väldigt många kopierar handeln, ingen spread att tala om, något som gör det mycket enklare att tjäna pengar på trading.

Många professionella traders på eToro är framgångsrika. eToro presenterade statistik angående kopierad handel 2015, och det visade sig att 85% av all kopierad handel som genomfördes var framgångsrik. Det är något som gör eToro till ett imponerande verktyg för nya traders som vill lära sig om marknaden utan att riskera allt för mycket pengar. Det tål hur som helst att ha i åtanke att traders som kopieras får en förminskning av spread, på grund av antalet som kopierar, vilket gör det enklare för traders som kopieras att tjäna pengar, än för dem som kopierar professionella traders. eToro-konceptet är trotts detta mycket effektivt för nya traders. För mer erfarna traders som inte vill att andra ska kopiera dess handel, rekommenderar vi en CDF-mäklare såsom ETX Capital.

etoro trader

Fördelar för proffsen: Tjäna pengar från traders som kopierar dig.

För erfarna traders är eToro OpenBook-konceptet en möjlighet att utnyttja spread och tjäna extra pengar. Då nya traders kopierar en erfaren trader, motar en erfaren trader stora fördelar; till exempel, en trader som har 250 kopierande traders motar $1,000 varje månad, plus 30% av intäkterna ifrån nya klienter som kommit till eToro, samt en extra 50%-rabatt på net spread av dess egen handel.

Öppna konto

Om eToro

David Ring och Yoni and Ronen Assia grundade handelspionjären eToro 2007 i staden Tel Aviv, Israel. Företaget har kontor i Cypern, Israel, och i Storbritannien.

2010 innehöll en milstolpe i eToros historia då de introducerade OpenBook, en social investeringsplattform som innehåller CopyTrading-funktionen, en funktion som är central för eToro och dess framgång. Om du letar efter en toppmäklare för professionella traders, och inte är intresserad av kopieringskonceptet eller alla fördelar som kommer med programmet, är andra mäklare såsom ETX Captital förmodligen ett bättre alternativ för dig. Men om du är en nykomling till trader-scenen, eller en duktig trader som är intresserad av alla fördelar som kommer med programmet, är eToro en mycket attraktiv plattform.

eToro Mobila Enheter

eToro är en utav de mest innovativa online-mäklarna, och var därför självfallet en av de första mäklarna att använda sig av en mobil plattform för smartphones och tabletter. Den första trading-applikationen introducerades 2011, något som gjorde det möjligt att utföra handel genom att använda en iPhone eller Android-enhet.

eToro Förordning

eToro tillhandahålls av eToro (Europe) Ltd, en del av Cypriot Investment Firm (CIF – nummer: HE200585) och regaleras av Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC – nummer 109/10); och eToro (UK) Ltd, vilket är ett registrerat företag i Storbritannien (nummer 7973792) och auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority (FCA – nummer 583263). Både eToro (Europe) Ltd och eToro (UK) Ltd opererar och följer Markets in Financial Instruments Directive (MiFID).

Öppna konto

eToro Support

Om du har några frågor angående eToro så kan du kontakta dem med hjälp av någon av följande adresser:

 • eToro (UK) Ltd,
 • Level 39, One Canada Square,
 • Canary Wharf
 • E14 5AB,
 • London, United Kingdom
 • corporate@eToro.com
 • eToro (Europe) Ltd,
 • 7 Omirou St., 2nd Floor
 • 3095 Limassol, Cyprus
 • Fax: +44 866 350 0881
 • eToro (Australia) Ltd,
 • Level 10, 2 Bligh Street,
 • Sydney, New South Wales,
 • Phone: +61 1800 778 583

Öppna konto