BDSwiss Bonuskod

bdswiss logo

BDSwiss (eller Banc de Swiss) är den föredragna mäklaren för binära optioner i tyskspråkiga länder, och en ledande mäklare i Skandinavien. Just nu har BDSwiss ingen bonuskod, kampanjkod eller kupongkod.

Öppna konto

BDSwiss bonuskod och BDSwiss kampanjkod – ingen kod behövs!

Som är fallet med andra marknadsledare på nätet (Bet365s på Internet), ger BDSwiss inte en extra bonus genom att använda en bonuskod. Istället en individuell bonuskod med en extra bonuskod som toppar den vanliga bonusen, BDSwiss erbjuder en bonus på mängden deponerat. Det är inte möjligt att läsa om bonus på BDSwiss hemsida; mäklaren kommer istället att ringa nya kunder och erbjuda bonus.

Observera att affärer med binära optioner sätter din förmögenhet i risk. Binära optioner är på vissa sätt mycket lika hasardspel som att satsar på en bookmaker. Vänligen kom ihåg att handla binära optioner kan kosta dig din första insättning. Om du upplever problem med att kontrollera ditt spelande, eller om du befinner dig handla för mer pengar än du har råd att förlora, vänligen sök professionell hjälp.

BDSwiss bonus och BDSwiss kampanjer

BDSwiss har ingen bonus som syns på deras hemsida. Istället kontaktar mäklaren sina registreringar för att diskutera en eventuell bonus – normalt mellan 0 och 30% beroende på mängden kontanter kunden är villig att sätta in. Ju högre den första insättning är desto högre är bonusen.

Öppna konto

Om BDSwiss

BDSwiss eller Banc de Swiss, är en 100% webbaserad handelsplattform för binära optioner som etablerades 2012. BDSwiss, är trots företagets namn baserad i Cypern, men företaget har också en postadress i Tyskland. BDSwiss ägs av Keplero Holdings Ltd, och regleras i Cypern av CySEC under Licensnummer #199/13.

BDSwiss är känd som den mest populära plattformen för binära optioner i tysktalande länder och i Skandinavien, där många kunder har valt dem på grund av deras popularitet och det faktum att de är ett välkänt varumärke. Webbplatsen regleras av CySEC, vilket är ett tecken på en relativ kredibilitet.

BDSwiss får en del kritik för att inte vara mycket innovativa. BDSwiss använder SpotOption, vilket inte är mycket innovativt – men fungerar. En annan kritik mot BDSwiss har varit plattformens utbetalningsprocent, vilket inte är bland de högsta på marknaden, med en utbetalning på mellan 65% och 85%, och en återbetalning på mellan 0% och 10%. BDSwiss är plattformen och mäklaren för dem som letar efter en pålitlig mäklare för binära optioner utan några stora överraskningar.

BDSwiss bonus satsningskrav

När du får din bonus från BDSwiss (Banc De Swiss), är bonusen åtföljd av ett satsningskrav, vilket måste vara uppfylld innan kunden har möjligheten att lösa in bonusen. På BDSwiss är satsningskravet 30 satsningar av bonusen innan kunden har möjligheten att lösa in bonusen. Satsningskraven finns på den engelska versionen av BDSwiss hemsida. Kom ihåg att klargöra bonus kvarhåller, satsningskrav, etc av BDSwiss personal innan du deponerar några kontanter.
Information om BDSwiss satsningskrav och bonusvillkor kan hittas på webbsidan under “Villkor”, och det är viktigt att läsa dem.
Det rekommenderas starkt att du tar din tid att läsa igenom villkoren, eftersom det kan finnas ytterligare och/eller nya kriterier som begränsad tidsram för att uppfylla dina bonuskriterier, som annars kommer att bli tillbakadragna; eller andra villkor som är viktiga för dig.

BDSwiss minimala insättning och uttag

För att kunna öppna ett konto på BDSwiss, så måste kunden sätta in minst 100 $. Det är inte möjligt att sätta in mindre när de registrerar sig på BDSwiss för ett konto med riktiga pengar. Som kund, så kan du handla för så lite som 5 $ per handel. Minsta möjliga beloppet att ta ut är 100 €.

Öppna konto

BDSwiss support

Som nämnts ovan, är BDSwiss inte den mäklaren för binära optioner med det högsta utbetalningsprocent, så mäklarens framgång måste hittas någon annanstans. En viktig aspekt hos BDSwiss’ succé är deras utmärkta kundsupport. BDSwiss hemsida finns i alla stora europeiska språk, och de har även telefonsupport i de flesta av de stora europeiska språken.

bdswiss

BDSwiss för mobiltelefon, iPads och surfplatta

Som marknadsledare, har BDSwiss naturligtvis en app, som gör det möjligt för dig att handla och investera när du vill, var du vill. Du kan få BDSwiss app via Appstore för iPad och iPhone eller Google Play för Android enheter.

Kontakta BDSwiss

Email: support@bdswiss.com
BDSwiss ägs av: Keplero Holdings Ltd
Huvudkontor: Makariou III Street 160 3026 Limassol Cypern

Öppna konto